Vrije tijd: wat vind jij leuk?

Wat doe jij graag in je vrije tijd? Houd je van sporten? Of vind je het leuk om te knutselen? Of ga je het liefst naar de soos. Gezellig kletsen met anderen. Woon je nog bij je ouders thuis, dan kun je ook komen logeren.

Sporten

Sporten bij 's Heeren Loo

Freek zit op voetballen. Freek: “Ik ga elke donderdagavond voetballen bij het G-team van GVVV. Dat is hartstikke leuk. Een doelpunt maken, vind ik het...

Lees meer

Hobbyclubs

Suzanne is actrice. Suzanne: “Ik vind het heerlijk op toneel te staan. Ik voel me dan echt een actrice."

Lees meer

Gezelligheid en mensen ontmoeten

Pieter: “Ze noemen mij het soosbeest. Want ik ben er altijd. Van begin tot eind. Beetje praten, colaatje drinken, moppen tappen."

Lees meer

Belevingsgerichte activiteiten

Wandelen met Bert is voor mij ook een uitje. We gaan elke keer ergens anders heen.

Lees meer

Logeren in een logeerhuis

De dochter van Renate gaat regelmatig naar een logeerhuis. Ze vertelt: "Toen Anouk voor het eerst ging logeren, vond ik dat spannend. Mijn zorgen blek...

Lees meer

Dingen ervaren

Jongen kijkt naar bubbels

Jordy raakt met zijn hand het beeldscherm aan. Daardoor veranderen vormen en kleuren. Hij probeert nieuwe dingen uit. Het houdt hem geboeid en actief.

Lees meer

Ik ben op zoek naar:

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over vrije tijd. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Terug naar boven